ELMO - Easy Logistic Mobile Operator - GreenCommerce.NET

ELMO

De snelste en eenvoudigste manier om orders te picken binnen een warehouse

Na een uitgebreide inventarisatie is ELMO ontwikkeld. ELMO staat voor ‘Easy Logistic Mobile Operator’ en is beschikbaar als online web-app. Door de gebruikte technieken voelt de web-app bekend aan en is beschikbaar voor ieder soort device. Met ELMO worden processen in een warehouse eenvoudiger, efficiënter en effectiever gemaakt.

Online orderpicken
In veel warehouses kom je vaak nog papieren picklijsten, todo-lijstjes en opdrachtbonnen tegen. Veel van de informatie die op dit soort papieren staat, wil nog wel eens veranderen of niet up-to-date zijn. Via ELMO kan het orderpickproces volledig digitaal plaatsvinden. Gebruikers krijgen taken toegekend en hebben een duidelijk overzicht van de takenlijst. Vanuit GreenCommerce kunnen picklijsten worden verdeeld over gebruikers en kunnen er suggesties worden opgevraagd van de goederen en bijbehorende palletlocaties.

Pallet informatie
Het opvragen van pallet informatie speelt een belangrijke rol binnen ELMO. Met de camera-app van de telefoon of tablet kunnen gebruikers via barcodes pallet informatie opvragen. Daarnaast kunnen er ook bluetooth scanners worden aangesloten aan ELMO. Dit maakt het eenvoudig om voor iedere pallet de exacte informatie op te vragen en vervolgens acties zoals verplaatsen, opbouwen, mixen of stickers afdrukken uit te voeren.

Chat
Wijzigingen en feedback kunnen real-time doorgegeven worden aan het personeel in de loods via de online chatfunctie. Wanneer er een wijziging op een picklijst wordt doorgevoerd, krijgt de gebruiker direct een push-notificatie in zijn scherm. Dit zorgt voor een efficiëntieslag in de onderlinge communicatie tussen kantoor- en loodsmedewerkers.

Ontdek meer over ELMO via de productpagina of download de folder voor aanvullende informatie. Wil je toch meer weten? Neem contact op om samen uit te vinden wat we hier voor jouw bedrijf in kunnen betekenen. 

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord