Dijco koppelt met AGF software GreenCommerce - GreenCommerce.NET

Dijco

Koppeling AGF bedrijven en Dijco (via Transportal)
Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V. is specialist in het geconditioneerd vervoeren van groenten, fruit en paddenstoelen door heel Europa. Het accent ligt hierbij op de Benelux, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Er wordt voor uiteenlopende opdrachtgevers in de transportsector vervoerd, waarbij crossdocken via een eigen locatie tot de mogelijkheden behoort. Binnen Nederland heeft Dijco een landelijk dekkend netwerk, dit omvat het vervoer tussen distributiecentra, klanten en telers.
De Transportal-koppeling van GreenCommerce verbetert de samenwerking tussen Dijco en andere spelers in de keten door op een eenvoudige manier informatie met elkaar te delen.

Voordelen Transportal:

  • Als AGF-bedrijf krijg je eenvoudig een up-to-date overzicht in de voor jou geplande transportopdrachten.
  • Transporteurs zoals Dijco kunnen de services van de Transportal gebruiken om transportopdrachten in hun eigen systeem te importeren. Handmatig invoeren van opdrachten wordt hierdoor overbodig.
  • Als AGF bedrijf plaats je de opdracht elektronisch bij de transporteur van jouw keuze, dit voorkomt veel telefoon en/of mailverkeer.

Wil je meer informatie over de transportmogelijkheden van Dijco? Bekijk dan de website.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden