Wat is GreenCommerce?

GreenCommerce is hét pakket voor commerciële spelers in de AGF-sector die bedrijfsprocessen op een efficiënte en effectieve manier willen automatiseren. 

Vanuit jarenlange sectorervaring is GreenCommerce opgebouwd met een specifieke focus op spelers in de AGF-sector. Het hart van het pakket bestaat uit functionaliteiten die te maken hebben met de commerciële in- en verkoopprocessen, real-time voorraad en het productieproces. Alle voorraadregistraties vinden plaats op basis van partijen, maar het is ook mogelijk om specifieke acties per pallet vast te leggen.

Bovenop de stabiele basisfunctionaliteiten van GreenCommerce kan het pakket uitgebreid worden met verschillende modules voor bijvoorbeeld bedrijfsresultaten, transportplanning, quality control, tracking en tracing, warehouse management, enzovoorts. De modules zijn flexibel te gebruiken en kunnen naar eigen wens worden gecombineerd en ingericht om aansluiting te vinden op de processen binnen jouw bedrijf.

Vanwege de sterke achtergrond in de AGF-sector en de flexibiliteit van het pakket is GreenCommerce uitermate geschikt voor de verschillende soorten spelers in de sector.

Van 5 tot 100+ gebruikers
Met meerdere bedrijven en locaties in één pakket
Efficiënte oplossingen, zowel on-premise als in de cloud
Specifiek gericht op commerciële spelers in de AGF-sector
Beschikbaar in meerdere talen 

Voor wie?

GreenCommerce biedt flexibele oplossingen voor verschillende soorten spelers in de AGF-sector. Daarnaast is het pakket in verschillende talen beschikbaar, waardoor het ook een interessante oplossing is voor Nederlandse partijen met buitenlandse vestigingen of autonome partijen in het buitenland.

VISIE

Stabiliteit, snelheid en efficiëntie is wat je tegenwoordig minimaal van een ERP pakket mag verwachten. GreenCommerce ontwikkelt, vanuit de bewezen, robuuste basis die reeds bij meer dan 50 toonaangevende AGF-spelers actief is, modules en applicaties die écht een verschil moeten maken. Geen aanpassingen binnen de marges, maar bestaande processen opnieuw uitvinden en vormgeven, dat is waar het de komende jaren om gaat.

Wellicht interessant voor jou?

Logo

FreshTracker

Kwaliteitsbewaking wordt steeds belangrijker binnen de AGF-sector. Met FreshTracker kun je informatie van een pallet vastleggen en opvragen, waar ook ter wereld.

Lees meer
Logo

GreenXchange

GreenXchange is hét online platform voor kwekers in de AGF-sector dat ervoor zorgt dat je op een makkelijke en snelle manier controle hebt over je commerciële teeltactiviteiten.

Lees meer
Logo

Transportal

De digitale oplossing om te communiceren met transporteurs. Geen telefoontjes of emails meer, maar direct vanuit GreenCommerce de transportopdrachten versturen richting jouw transporteurs.

Lees meer
Logo

FreshBabel

Met FreshBabel Messenger kunnen spelers binnen de keten op een universele manier berichten rondom orders, verladingen, facturen, logistiek, etc. onderling uitwisselen.

Lees meer

Efficiëntie

Het efficiënt inrichten van processen met behulp van automatisering staat bij ons hoog in het vaandel. Niet alleen binnen bedrijven, maar ook de processen die in de keten plaatsvinden, zijn volgens ons essentieel om te blijven innoveren. 

LOGISCH

Logische processen zijn de enige processen die op een goede manier geautomatiseerd kunnen worden. Voor ons als software leverancier is dit misschien wel het belangrijkste kenmerk van onze producten om te kunnen blijven doorontwikkelen. 

WAARHEID

Een systeem is te allen tijde ondersteunend aan de bedrijfsprocessen die plaatsvinden. Wij geloven dat het uitvoeren van acties in het systeem gespiegeld moet zijn aan hetgeen er in de werkelijkheid gebeurt. Alleen op die manier kunnen systemen optimaal gebruikt en ingericht worden.

Transparantie

Transparantie vinden wij zowel op het gebied van data als processen belangrijk. Duidelijke verklaringen van gegevens en een duidelijk inzicht in de opbouw van processen zijn bouwstenen van een betrouwbaar systeem.