GreenCommerce voor handelsorganisaties

Handelsorganisaties zijn commercieel ingesteld en op zoek naar marges in zowel de dag- als contracthandel. Continu streven ze naar het behalen van het beste resultaat, wat eenvoudig en duidelijk te verklaren moet zijn. 

GreenCommerce sluit perfect aan op zowel de dag- als contracthandel voor spelers in de AGF-sector. Zo biedt het pakket naast uitgebreide in- en verkoopfunctionaliteiten de mogelijkheid om te werken met bijvoorbeeld dagprijzen, prijslijsten, programma's en contracten om het verkoopproces verder te professionaliseren. 

Van 5 tot 100+ gebruikers
Multi-company: met meerdere bedrijven in één pakket
Beschikbaar in meerdere talen

De belangrijkste voordelen

In- en verkoop

De in- en verkoopprocessen behoren tot de basis van GreenCommerce. Bij het invoeren van de orders kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van dagprijzen, prijslijsten of specifieke klantafspraken.

Daarnaast wordt het verkoopproces versneld door verschillende opties om voorraad te verkopen en orders in te delen. 

Partijresultaat

Voor iedere partij die wordt ingekocht of geproduceerd is volledig in beeld wat het verloop van de partij is en wat de behaalde resultaten zijn.

Voor handelsorganisaties zijn de kostprijzen, opbrengsten, resultaten en behaalde marges erg interessant. Zo kunnen er vergelijkingen worden gemaakt tussen verschillende producten, artikelgroepen, afzetmarkten of klantgroepen. 

Prijsstellingen

Er zijn verschillende mogelijkheden om afspraken met klanten vast te leggen en zo het commerciële proces te vereenvoudigen.

Het gebruik van programma's voor specifieke acties of aanbiedingen, standaard templates of afgesproken contracten is erg makkelijk en zorgt ervoor dat het invoeren van orders op een efficiënte manier gebeurt. 

Ook handig als handelsorganisatie

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Contact

Referenties

Afbeelding
AGF Direct

Twee jaar geleden hebben wij een aantal pakketten vergeleken en ik heb toen gekozen voor GreenCommerce. Dat is de beste keuze die ik heb gemaakt. Tot op de dag van vandaag, zeer tevreden met een echt ‘handelspakket’. Het pakket is overzichtelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Dennis van Tricht
Afbeelding
Gomez Fresh

Doordat alles geregistreerd staat, kunnen wij alles makkelijk bijhouden en hier op inspelen.

Patrick Kunst
Afbeelding
Quality Queen

Door één centrale en gestandaardiseerde manier van werken middels GreenCommerce wordt de informatie voorziening van ons bedrijf vergroot en worden overige communicaties, zoals telefoon & emails, beperkt. Alle benodigde informatie om een AGF bedrijf op operationele manier te leiden zijn voorhanden in GC.

Rik Leerdam
Afbeelding
Oostland Company

Voor ons is GreenCommerce de verbinding tussen het magazijn en de verkoop. Met de informatie van GreenCommerce kunnen we productie direct afstemmen op verkooporders.

Joanne van der Weg
Afbeelding
QPI

Het is een gebruiksvriendelijk verkoopsysteem, precies afgestemd op de klant. Traceerbaarheid is tegenwoordig erg belangrijk en zit ook op een goede manier in GreenCommerce verwerkt.

Eric Toussaint