GreenCommerce voor exporteurs

Exporteurs werken vooral verkoop gedreven en starten hun proces vaak vanuit dit perspectief. Inzichtelijke, real-time voorraad, duidelijke verkoopresultaten en digitale communicatie met klanten (EDI) behoren tot de belangrijkste functionaliteiten. 

Met GreenCommerce wordt invulling gegeven aan de belangrijkste activiteiten van exporteurs: een duidelijk verkoopproces, voorzien van digitale communicatie, bovenop een real-time en kloppende voorraad. Aanvullend wordt er per order een duidelijk overzicht gegeven van de behaalde bedrijfsresultaten. Eisen rondom de kwaliteit worden eenvoudig gedekt door de geïntegreerde tracking en tracing functionaliteiten. Treden er toch problemen op bij de klant? Via de klachtenadministratie kan dit eenvoudig worden vastgelegd. 

Van 5 tot 100+ gebruikers
Multi-company: met meerdere bedrijven in één pakket
Beschikbaar in meerdere talen

De belangrijkste voordelen

In- en verkoop

De in- en verkoopprocessen behoren tot de basis van GreenCommerce. Zowel de afhandeling van standaard orders als van bijvoorbeeld commissie, transito of handling is via verschillende stromen in het pakket mogelijk.

Zo kun je bijvoorbeeld direct uit bestaande voorraad verkopen of via de planning orders op een snelle manier indelen voor inkoop of productie.

Bedrijfsresultaten

Voor zowel orders als voor specifieke partijen kunnen de bedrijfsresultaten volledig inzichtelijk worden gemaakt. Waardevolle informatie over commerciële activiteiten, zoals de kostprijzen, opbrengsten en resultaten op het gebied van inkoop, productie, transport en verkoop zijn volledig te verklaren en in één oogopslag te bekijken.

 

 

Logistiek

Voor transport in binnen- en buitenland biedt GreenCommerce een breed scala aan functionaliteiten.

Duidelijk inzicht in de voorraadposities over verschillende locaties, het efficiënt inplannen van in- en uitgaand transport en digitale communicatie met transporteurs behoren tot veel gebruikte onderdelen en brengen rust in het logistieke proces. 

Ook handig als exporteur

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Contact

Referenties

Afbeelding
BE Fresh Produce BV

Ik werk al langer met GreenCommerce en wij hebben het pakket volledig naar onze eigen voorkeur ingericht. Dit werkt voor ons ideaal, zeker door bijvoorbeeld het gebruik van eigenontwikkelde prijslijsten. Onze organisatie is gegroeid mede door de gebruiksvriendelijkheid van GreenCommerce.

Hans Bergwerff
Afbeelding
Zijtwende BV

Met de voortdurende ontwikkeling van GreenCommerce lijkt het of wij continu 1 stap voor lopen op de vraag van de klant.

Cor Keijzer