Verbruiken in twee stappen - GreenCommerce.NET

Verbruiken in twee stappen

Versimpeld overzicht rondom palletverbruik

Een veel gehoord probleem van bedrijven die actief met palletvoorraad werken, is dat het onduidelijk is wanneer pallets daadwerkelijk verbruikt zijn of wanneer ze slechts klaarstaan voor productie. Om dit gat aan informatie op te vullen, is het vanuit GreenCommerce mogelijk om een pallet eerst ‘klaar te zetten voor productie’ en op een later moment daadwerkelijk te boeken als verbruik.

Eerdere uitbreidingen
Door middel van eerdere uitbreidingen in de ‘verbruiken in twee stappen’ module, is het mogelijk gemaakt om om pallets op specifieke sublocaties te laten zetten zodra er verbruikt wordt. Hierdoor wordt het indelen van de palletvoorraad een stuk inzichtelijker gemaakt.

Afsplitsing
Een pallet die klaar staat voor productie is alvast deactief, maar heeft nog niet de status ‘verbruikt’. Het is hierdoor heel makkelijk om bijvoorbeeld een paar colli af te splitsen en te gebruiken voor verladingen.

Verbruik
Zodra duidelijk is dat een pallet echt verbruikt is of verbruikt kan worden, kan dit worden doorgevoerd. Dit kan zowel via de windows applicaties als via de scanners, en zorgt ervoor dat de pallet als verbruik wordt geboekt. Dit is het moment dat de pallet niet meer fysiek beschikbaar is voor andere doeleinden.

Wil je meer weten over Verbruiken in twee stappen? Neem contact op om samen uit te vinden wat we hier voor jouw bedrijf in kunnen betekenen.

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord