Succesvolle afsluiting van de eerste Production App pilot - GreenCommerce.NET

Succesvolle afsluiting van de eerste Production App pilot

Gepost door  Jill van der Knaap  op  5 januari 2023

De eerste pilot van de Production App is eind 2022 succesvol afgerond. De Production App is de nieuwste aanvulling op het GreenCommerce Apps portfolio. Door met een diverse pilotgroep aan de slag te gaan met de App, is er waardevolle feedback verzameld waarmee we direct verder konden. In deze update praten we je bij over de afgelopen periode en welke vervolgstappen er nog aan komen.

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan een nieuwe Production App waarbij gefocust is op het ondersteunen van dienstverleners. Grip en controle over het productieproces staat centraal in deze App. Overzichtelijke productieplanningen, real-time voortgang van het productieproces en actieve signalering functies bieden medewerkers de mogelijkheid om continu controle te houden over alle lopende producties. Onlangs is de eerste pilotfase afgerond waarbij verschillende bedrijven hebben getest met App. Hier is waardevolle feedback uit voortgekomen waar we direct mee aan de slag zijn gegaan.

Ook de pilotgebruikers spraken zich positief uit over de afgelopen periode. Zo is Wilbert Goes, Applicatiebeheerder bij Koppert Cress, enthousiast: "Het afmelden via de Production App werkt eenvoudig en snel, waardoor de juiste handeling op de juiste plek gebeurt. Er is geen vaste terminal meer waardoor je veel flexibeler bent en niet steeds heen en weer hoeft te lopen. Dit bespaart ons een hoop tijd."

Ook Ruud van Zanten, Operational Development Manager bij BE Fresh Produce, sprak positief over de App: “Door ingebruikname van de Production App hoeven wij niet meer heen en weer te lopen naar een werkstation, hierdoor hebben wij meer tijd om te produceren. Dit resulteert in netto winst.”

Momenteel zijn we bezig met de verwerking van de feedbackpunten. Het onderdeel tijds- en arbeidsregistratie speelt hierin een belangrijke rol. Wanneer alle punten zijn afgerond, zal er een tweede pilot starten met een nieuwe groep klanten. Door met een diverse groep uitvoerig te testen met de Production App, vangen we in een korte tijd veel feedback die we in één keer kunnen verwerken.

"We zijn grote stappen aan het maken om het productieproces efficiënter in te richten. De Production App is een belangrijke factor daarbij. Zo kunnen we niet alleen een verdiepingsslag slaan bij de opdrachten, maar ook in hoe we het aantal medewerkers goed kunnen registreren. We verwachten veel voordeel uit de nieuwe feature voor tijds- en arbeidsregistratie te halen, waardoor we tijd overhouden voor andere belangrijke zaken," sluit Paul Gruijs, Logistiek medewerker bij Sawari Fresh, af.

Vragen of meer informatie?
Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen of zou je graag meer informatie willen ontvangen over de Production App? Neem dan contact met ons op via:
info@greencommerce.nl
0174 - 642 622

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden