Ontdek hier de ontwikkelingen van AGF software GreenCommerce - Jalapeño - GreenCommerce.NET

De Jalapeño release is de tweede kwartaalversie van 2019 en is een optionele release. In deze versie is er o.a. ontwikkeld aan een standaard douanebericht voor GreenCommerce.
Via een export vanuit GreenCommerce kan een douane-instantie geïnformeerd worden, waar deze het bericht direct in het eigen systeem kan verwerken. 
Daarnaast is er een verbetering gemaakt in het selecteren van contactpersonen bij het indirect mailen. Daarnaast kunnen toewijzingen voor meerdere verkooporderregels in één keer verwijderd worden.

Filter

Met de nieuwe release kunnen prijslijst prijzen ook afgerond worden op grotere, hele bedragen in plaats van alleen op hele euro’s.
  

Bij het terugnemen van verbruik is het mogelijk geworden om de palletsticker opnieuw af te drukken middels een vinkje. 
Dit vinkje staat standaard aan wanneer er gekozen wordt om het verbruik terug te nemen op een 'lege pallet'.

Door meerdere regels te selecteren in de verkooporder kunnen de toewijzingen van deze regels in één keer verwijderd worden in plaats van per regel. Toewijzingen waarbij de inkoopregel al een terugmeldprijs heeft, zullen behouden worden. 

De incoterm is toegevoegd aan de velden die gebruikt kunnen worden om orders te importeren. 
Mocht een leverancier de incoterm in zijn Excel-bestand aanleveren, dan kan deze vanaf nu geïmporteerd worden.

In het artikeldagprijzengrid kan gewerkt worden met de eenheidsprijzen van de artikelen. De 'vorige prijs' die weergegeven werd, was echter niet de eenheidsprijs maar de vorige artikeldagprijs. Vanaf nu is deze prijs ook daadwerkelijk de vorige eenheidsprijs en deze kan met de knop 'vorige prijs overnemen' overgenomen worden als prijs. 

Bij de voorraadreservering is een nieuw vinkje gekomen om aan te geven of deze reservering 'niet afboekbaar' is. 
Dit vinkje staat standaard aan en zorgt ervoor dat de reservering niet omlaag gaat bij het boeken van verbruik in een opdracht. Wordt het vinkje uitgezet, dan heeft het boeken van verbruik wel invloed op de reservering. 
Verder kan het scherm voortaan op meerdere locaties gefilterd worden en bewerk je de reservering onderin bij de regels door de regel te dubbelklikken. 

Door GreenCommerce heen kan er gebruikt gemaakt worden van de functie ‘indirect mailen’. Via een nieuw pop-up scherm voor het mailen, hebben we ervoor gezorgd dat het selecteren van de contactpersonen een stuk makkelijker gaat.
Via de pijltoetsen kan er per contactpersoon aangegeven worden of deze de mail als ‘aan’, ‘CC’, ‘BCC’ of niet (NVT) krijgt. Deze ontwikkeling staat niet standaard aan.

GreenCommerce is uitgebreid met een douanebericht, die via XML of Json verstuurd kan worden naar een douane-instantie. Deze partij krijgt daarmee de mogelijkheid om dit bericht in het eigen systeem te importeren. 

 

Bij het vrijkomen van meermalige elementen in een productieopdracht, wordt nu de relatieuitzondering van de productieprijs gehanteerd om de juiste waarde te bepalen. Als geen uitzondering bekend is, wordt de standaard productieprijs gebruikt. De prijsbepaling wordt gebruikt voor het afletteren van kostenposten en de berekening van het resultaat.

Er zijn geen release notes met dit label gevonden.

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste alle updates over GreenCommerce.

Aanmelden