Order importmodule XML - GreenCommerce.NET

Order importmodule XML

Van een XML-bestand een in-en/of verkooporder maken 

XML is naast Excel een veel gebruikte manier om bestanden met elkaar uit te wisselen. Regelmatig komen wij situaties tegen waarbij leveranciers of klanten door middel van XML bestanden orderinformatie versturen. Vervolgens wordt deze informatie vaak handmatig overgenomen in het eigen systeem, wat best een tijdrovende en foutgevoelige klus kan zijn. 

Met behulp van deze module is het mogelijk om van een XML-bestand direct één of meerdere in- of verkooporders te genereren. Om onderscheid te maken tussen verschillende klanten en leveranciers, wordt er één basis-"inbox" aangemaakt waarbij per relatie een aparte mappenstructuur wordt aangehouden. Zodra de relatie bekend is, kun je vervolgens aan de slag om gegevens zoals artikel- en locatiecodes te koppelen aan je eigen stamgegevens.

Inkoop
Het inlezen van inkooporders bevat aanvullende functionaliteiten om ook aangekondigde pallets te verwerken. Hierbij worden naast inkooporders en inkooporderregels ook al direct pallets aangemaakt met de referenties van jouw leverancier, ook zodra pallets met meerdere producten zijn (mixpallets). Het ontvangstproces wordt hierdoor een stuk eenvoudiger aangezien de pallets 1 op 1 al in het systeem staan. Werk je ook met de importeursmodule? Dan kun je je orders eenvoudig koppelen aan containers om de informatiestroom volledig vast te leggen. 

 

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord