Klachtenregistratie - GreenCommerce.NET

Klachtenregistratie

Centrale, duidelijke klachtenprocedures voor gebruik door meerdere afdelingen

Ondanks zorgvuldig handelen kan het gebeuren dat er een klacht ontstaat over geleverde producten of diensten. Behalve dat deze klachten moeten worden afgehandeld, worden er vanuit de retail ook steeds meer eisen gesteld aan de registratie van deze klachten. Veel certificeringen eisen bijvoorbeeld inzicht in de werkwijzes waaronder bijvoorbeeld ook de registratie van de klachten.

De klachtenprocedure van een organisatie is vaak een ingewikkeld proces. Niet alleen voor klanten, maar ook voor de medewerkers binnen het bedrijf. Klachten worden bijvoorbeeld op verschillende manieren geregistreerd waardoor ze niet of slecht behandeld kunnen worden. Daarnaast ontbreekt het vaak aan een centrale informatiebron waar de gegevens rondom een klacht worden geregistreerd. Met de klachtenregistratie-module van GreenCommerce is dit verleden tijd.

Verschillende processen
De klachtenregistratie van GreenCommerce is in verschillende processen verdeeld. De in- en verkopers registreren de klacht bij de betreffende order en geven hierbij aan welke acties gewenst zijn. De administratie- en financiële afdeling kunnen de klacht indien nodig verder afhandelen en accorderen. Door de innovatieve workflow via taken en signaleringen wordt altijd hetzelfde protocol gevolgd en niets aan het toeval overgelaten. Door te werken met vooraf zelf ingestelde klachtitems en acties kan je de procedure naar eigen wensen inrichten zodat dit goed past bij de organisatie.

Overzicht
Door de zorgvuldige registratie van de klachten ontstaat er een compleet overzicht van alle klachten. Deze data kan worden omgezet naar rapportages die een schat aan managementinformatie bevatten om de kwaliteit en de service van de organisatie te verbeteren. 

Wil je meer weten? Neem contact op om samen uit te vinden wat we hier voor jouw bedrijf in kunnen betekenen. 

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord