ELMO - Easy Logistic Mobile Operator

dinsdag 26 september

Je kent ze wel: papieren picklijsten, todo-lijstjes, oud uitziende scanners,... en ga zo maar door. Voor ons aanleiding om de tekentafels op te zoeken en de processen binnen een warehouse tegen het licht te houden. 

Graag laten we je kennis maken met ELMO: jouw tool waarmee je in een warehouse op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier jouw taken en opdrachten kunt afhandelen. Weg met de papieren picklijsten, maar gewoon met je eigen mobiele device aan de slag. 

ELMO?

ELMO staat voor 'Easy Logistic Mobile Operator' en is beschikbaar als web-app voor gebruikers van GreenCommerce. Door de gebruikte technieken voelt de web-app aan als native en kun je o.a. de app aan homescreens toevoegen en zelfs push-berichten ontvangen. Meerdere locaties, meerdere gebruikers, meerdere devices? Geen probleem, ELMO is overal beschikbaar en is responsive, zodat de applicatie zich aanpast aan jouw device (desktop, tablet of mobiel).

Doelgroep

ELMO is in eerste instantie bedoeld voor bedrijven die gebruik maken van warehouses om het logistieke proces af te handelen. De aandacht is vooral uitgegaan naar de processen rondom het picken voor orders en opdrachten. Eenvoudige werkvoorraden voor orderpickers en duidelijk inzicht (en push-berichten) in wijzigingen in picklijsten maken het werk voor de pickers een stuk overzichtelijker! 

Verder zijn de processen van het opbouwen van mixpallets en het maken van deelpallets tegen het licht gehouden en in de tool verwerkt. Informatie over producten en partijen op pallets is snel beschikbaar en zorgt ervoor dat medewerkers in de loods de juiste informatie voorzieningen hebben. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf je dan in! 

Datum

26 september 2017

Locatie

JEM-id - Grote Waard 80 te Honselersdijk

Kosten

Gratis

Begin- en eindtijd

We starten om 19.00 uur en streven ernaar om rond 21.00 uur te eindigen. 

Inschrijving

Graag zien we je inschrijving tegemoet via onderstaand formulier, of neem even contact met ons op mocht je op zoek zijn naar meer informatie.