GreenCommerce voor telersverenigingen

Telersverenigingen bestaan uit verschillende spelers die nauw met elkaar samenwerken. GreenCommerce is uitermate geschikt voor verkooporganisaties en biedt verschillende opties tot nauwe samenwerking met telers. 

Samenwerking met telers kan via GreenCommerce op verschillende manieren, onder andere via GreenXchange dat zich specifiek op telers focust. Hiermee wordt de verwachte voorraad en de productie volledig voor je afgehandeld door de telers. Daarnaast is GreenCommerce uitgerust met mogelijkheden om verkocht product vanaf de teelt volledig te kunnen volgen, maar bijvoorbeeld ook om telers uit te betalen op basis van de behaalde verkoopresultaten. 

Van 5 tot 100+ gebruikers
Multi-company: met meerdere bedrijven in één pakket
Beschikbaar in meerdere talen

De belangrijkste voordelen

Voorraadbeheer

Op verschillende manieren wordt de actuele en verwachte voorraad in beeld gebracht. Zo ontstaat er een duidelijk overzicht van de verkoopbare voorraad.

Daarnaast kunnen de prognoses van telers voor langere periodes worden vastgelegd zodat orders kunnen worden gepland en er tijdig beeld is bij eventuele overschotten of tekorten. 

Traceability

Het product kan vanaf de teelt worden gevolgd tot aan de eindbestemmingen. Direct bij de bron wordt de teelt informatie vastgelegd en meegenomen gedurende het vervolgtraject.

Ook na het ompakken of flowpacken blijft de traceability in stand zodat bij iedere uitgaande verlading per pallet bekend is van welke teelt het product afkomstig is. 

GreenXchange

Digitale samenwerking met telers biedt enorme voordelen op het gebied van beschikbare voorraad en de informatie voorzieningen voor orders en transport.

GreenXchange is een online platform waarop telers o.a. bestellingen, voorraad en transport verwerken. GreenXchange kan via een koppeling aan GreenCommerce worden verbonden.

Ook handig als telersvereniging

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Contact

Referenties

Afbeelding
RedStar

GreenCommerce ondersteunt al jaren onze inkoop, verkoop en logistieke processen. Dankzij de geautomatiseerde processen leveren wij dagelijks smaaktomaten aan onze klanten.

Martijn Schipper
Afbeelding
DOOR Partners

GreenCommerce ondersteunt ons in de dagelijkse werkzaamheden om onze klanten en telers op de juiste wijze te kunnen bedienen

Patricia Gardien