GreenCommerce voor logistieke dienstverleners

Logistieke dienstverleners specialiseren zich in het organiseren van transport en productie. Zij zorgen voor de fysieke afhandeling, soms voor eigen afzet, maar vaak in opdracht van andere spelers in de keten. 

Volledige controle op het productieproces en de in- en uitgaande goederenstromen is erg belangrijk voor een logistiek dienstverlener. In GreenCommerce is het mogelijk om de logistieke handelingen voor zowel product als fust op een gestructureerde, gecontroleerde manier vast te leggen. Erg waardevol om als bedrijf real-time aansluiting te houden op de fysieke voorraad over verschillende locaties. 

Van 5 tot 100+ gebruikers
Multi-company: met meerdere bedrijven in één pakket
Beschikbaar in meerdere talen

De belangrijkste voordelen

Productieplanning

De productieprocessen zijn een geïntegreerd onderdeel van GreenCommerce. Naast een duidelijk beeld van de actuele status van producties is het mogelijk om vooraf verschillende resources zoals arbeid, product en fust te reserveren en in te plannen. 

De voortgang van producties is altijd up-to-date en zorgt ervoor dat de voorraad continu is bijgewerkt.

Transportplanning

Om als logistiek dienstverlener het transport efficiënt te organiseren is het belangrijk om een duidelijke planning te hebben en snel te kunnen schakelen.

Via transportplanningen kan digitaal worden gecommuniceerd met transporteurs, terwijl via verlaadplanningen de interne logistiek kan worden aangestuurd. 

WMS

De interne logistiek kan via scanners worden afgehandeld. Zo wordt het orderpickproces volledig digitaal aangestuurd en krijgen gebruikers in de loods de informatie die zij nodig hebben om orders klaar te zetten voor transport.

Voor iedere pallet is bovendien geregistreerd naar welke bestemming er wordt verladen, ideaal op het gebied van tracking en tracing. 

Ook handig als logistiek dienstverlener

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Contact