Overgang van modules naar pakketten - GreenCommerce.NET

Overgang van modules naar pakketten

Overgang van modules naar pakketten

Al sinds jaar en dag zorgt GreenCommerce ervoor dat jouw bedrijfsprocessen op een efficiënte en effectieve manier worden geautomatiseerd.

Door de jaren heen is er volop aan GreenCommerce gewerkt, en zijn er steeds nieuwe modules ontwikkeld om zo goed mogelijk aan de gebruikerswensen te kunnen voldoen. Op deze manier kon je zelf kiezen of- en welke modules je voor jouw organisatie aan wilde zetten. Nu is GreenCommerce op een punt beland waar deze verzameling aan modules een erg groot aantal telt; welgeteld 45 modules. Hierdoor merken wij dat niet alle gebruikers de voordelen kennen van alle modules die voor hen écht waarde kunnen toevoegen. Dat vinden wij zonde van deze mooie ontwikkelingen en van het inefficiënte werken dat wij soms nog tegenkomen.

Vandaar dat wij hebben gekozen voor een nieuwe aanpak; waar voorheen alle modules los werden aangeboden, worden deze vanaf nu aangeboden in modulepakketten. Veel modules werken perfect in elkaars verlengde en zijn ontwikkeld om elkaar op die manier te versterken. Met de introductie van modulepakketten tillen we de efficiëntie en effectiviteit van GreenCommerce naar een nog hoger niveau.

Met GreenCommerce willen we meegaan in verandering en verbetering. Via deze weg willen we jou als gebruiker helpen om nóg meer uit jouw GreenCommerce te halen met als doel jou efficiënter te kunnen laten werken.

Uit welke pakketten kan ik kiezen?
Omdat GreenCommerce een flexibele oplossing biedt voor verschillende soorten doelgroepen binnen de AGF-sector, zijn de modulepakketten hier ook op samengesteld. Hieronder kun je een tabel vinden van alle beschikbare pakketten:

Niet helemaal zeker welke pakketten voor jou relevant zijn? Check dan deze pagina waar je in twee simpele stappen kunt zien welke pakketten voor jouw organisatie interessant kunnen zijn.

Vragen of meer informatie?
Staat jouw vraag niet tussen de FAQ en zou je hier wel antwoord op willen? Stel ze dan aan Remco via remco@jem-id.nl of bel naar 0174 - 64 26 22.

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord