Nieuwe website

Nieuwe website

De GreenCommerce website is volledig opnieuw ontworpen en is ook qua inhoud flink veranderd. Via de nieuwe opzet willen we het product GreenCommerce duidelijker in de markt zetten en tegelijkertijd een betere bron van informatie zijn voor bestaande klanten en gebruikers. Vooral op het gebied van communicatie en begeleiding zullen er de komende tijd meer uitbreidingen volgen.

Om ervoor te zorgen dat onze gebruikers op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in GreenCommerce is er een onderdeel 'release notes' toegevoegd aan de website. Hier vind je een overzicht van de laatste releases die onlangs zijn opgeleverd. Als bezoeker kun je per release terugvinden welke nieuwe ontwikkelingen er zijn doorgevoerd, zoals bijv. 'aanpassingen in de palletregistratie' of 'inkoopfactuurservice'. Een ander nieuw onderdeel van de website is de blog. Via deze blog willen we jullie op de hoogte houden over onder andere automatiseringskansen en technische vernieuwingen, die mogelijk interessant zijn voor de AGF-sector. Daarnaast willen we jullie via onze blog een kijkje in de keuken geven, om zo mee te kunnen kijken welke (nieuwe) klanten onlangs met GreenCommerce zijn gaan werken en ook met welke nieuwe functionaliteiten bestaande klanten zijn gaan werken.

Wat je waarschijnlijk wel is opgevallen toen je deze website opende, zijn de demo’s. Er zullen regelmatig demo’s worden georganiseerd, hier zullen o.a. nieuwe modules, functionaliteiten of handige tips en tricks besproken worden. Klanten zullen hierover vooraf mail ontvangen. 

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Contact