Nieuw filter van artikelhoofdgroep toegevoegd in meerdere schermen - GreenCommerce.NET

Nieuw filter van artikelhoofdgroep toegevoegd in meerdere schermen

De derde kwartaalrelease van 2020 is de Orange versie. De release komt mede met een ontwikkeling waarbij een filter van de artikelhoofdgroep is toegevoegd in meerdere schermen.

Om informatie snel inzichtelijk te krijgen, is er in verschillende schermen een filter toegevoegd van de artikelhoofdgroep. Het filter is toegevoegd in de schermen, ccInkoopOrders, ccVerkoopOrders en ccOpdrachten en is te vinden onder de naam ‘Hoofdgroepen’. Met behulp van deze filter kan informatie snel overzichtelijk gemaakt worden en wordt het mogelijk om in deze schermen te filteren op één of meerdere artikelhoofdgroepen. Eenmaal in het filter kunnen de artikelhoofdgroepen zowel getypt als gezocht/geselecteerd worden via sneltoets F3.

Meer informatie?
Heb je vragen of zou je meer informatie willen? Neem dan contact op met Fernon via fernon@jem-id.nl of bel naar 0174 - 642 622.

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord