Power BI

Data begint een steeds belangrijkere rol te spelen in veel organisaties. Geregeld krijgen we vragen rondom uitgebreide rapportages, management informatie en vergelijkingsrapportages over de afgelopen jaren. Om in te spelen op deze vragen is er onderzoek verricht naar het gebruik van 'Power BI' als tool om op een eenvoudigere manier deze data te kunnen analyseren.

Van monolith naar microservices

GreenCommerce is uitgegroeid tot een volwassen, veel gebruikt product waar nog steeds volop ontwikkeling in plaatsvindt. Om toekomstige ontwikkelingen op een efficiƫnte wijze te kunnen blijven doen was een verandering in de architectuur nodig waardoor het geheel wordt opgeknipt in verschillende (met elkaar samenwerkende) services.

Verdere digitalisering in de loods

Werkzaamheden in warehouses worden tot op de dag van vandaag nog vaak uitgevoerd met behulp van veel papieren lijsten. Veranderingen in orders of producties zijn vaak een lastig onderwerp en zorgen voor moeilijkheden in de onderlinge communicatie. Voor ons de hoogste tijd om op zoek te gaan naar verbeteringen en een verdere stap in de digitalisering, specifiek gericht op de processen die plaatsvinden in warehouses.

Importeursmodule

Met de komst van de Courgette release komen er een aantal ontwikkelingen aan die vooral voor importeurs erg interessant zijn. De focus is specifiek gelegd op het proces van containertransport en de logistieke afhandeling daar van.

Nieuwe website

De GreenCommerce website is volledig opnieuw ontworpen en is ook qua inhoud flink veranderd. Via de nieuwe opzet willen we het product GreenCommerce duidelijker in de markt zetten en tegelijkertijd een betere bron van informatie zijn voor bestaande klanten en gebruikers. Vooral op het gebied van communicatie en begeleiding zullen er de komende tijd meer uitbreidingen volgen, blijf dus op de hoogte!

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Contact