Order importmodule EXCEL - GreenCommerce.NET

Order importmodule EXCEL

Van een Excel-bestand een in-en/of verkooporder maken.

Excel is één van de meest gebruikte tools binnen de AGF-sector om data met elkaar uit te wisselen. Regelmatig komen wij situaties tegen waarbij leveranciers of klanten door middel van Excel-sheets orderinformatie versturen. Vervolgens wordt deze informatie vaak handmatig overgenomen in het eigen systeem, wat best een tijdrovende en foutgevoelige klus kan zijn. 

Met behulp van deze module is het mogelijk om van een Excel-bestand direct een of meerdere in- of verkooporders te genereren. Omdat iedere klant en leverancier sheets kan aanleveren in verschillende opmaak en met verschillende soorten kolommen, is er een mapper toegevoegd, waarmee je zelf kunt beheren welke informatie uit welke kolommen moet worden overgenomen richting orders en orderregels. Op die manier kun je zelf, onafhankelijk van je relaties, grip houden op de informatie die je gebruikt om je orders aan te laten maken. 

Inkoop
Het inlezen van inkooporders bevat aanvullende functionaliteiten om ook aangekondigde pallets te verwerken. Hierbij worden naast inkooporders en inkooporderregels ook al direct pallets aangemaakt met de referenties van jouw leverancier, ook zodra pallets met meerdere producten zijn (mixpallets). Het ontvangstproces wordt hierdoor een stuk eenvoudiger aangezien de pallets een-op-een al in het systeem staan. Werk je ook met de importeursmodule? Dan kun je je orders eenvoudig koppelen aan containers om de informatiestroom volledig vast te leggen. 

 

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord