Multicompany - GreenCommerce.NET

Multicompany

Met meerdere bedrijven tegelijk in hetzelfde systeem werken

Namens meerdere BV's in één systeem werken biedt voordelen op het gebied van orderverwerking, vooral wanneer er onderling veel handel plaatsvindt. De gehele administratie is in GreenCommerce per bedrijf te scheiden zodat er perfect naast elkaar kan worden gewerkt. De stamgegevens zijn volledig bedrijfsspecifiek in te richten zodat je optimaal gebruik kunt maken van eigen artikelen of artikelen namens meerdere bedrijven te gebruiken. 

Via het rollen - en rechtensysteem kunnen gebruikers onder specifieke bedrijven worden geschaard, of kan er worden gekozen om een overkoepelende rol aan te nemen en voor meerdere bedrijven actief te zijn. Tijdens de operatie kan een gebruiker (mits toegestaan) vervolgens eenvoudig "switchen" van bedrijf. 

Financiën
Financieel gezien is de administratie volledig gescheiden. Dit zorgt er o.a. voor dat er namens verschillende BV's richting het financiële pakket kan worden geëxporteerd en zo ook de boekhouding volledig gescheiden te houden. 

Onderlinge handel
Wordt er veel onderling verhandeld? Door gebruik te maken van specifieke multicompany functionaliteiten kunnen orders worden "doorgelegd" en ontstaat er automatisch een inkooporder bij het andere bedrijf. Aanpassingen aan deze orders en/of aanvulling op deze orders kunnen direct worden doorgegeven zodat men altijd met actuele informatie te werk gaat. 

Wil je meer weten? Neem contact op om samen uit te vinden wat we hier voor jouw bedrijf in kunnen betekenen. 

 

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord