Datumcode templates - GreenCommerce.NET

Datumcode templates

Automatisch invullen van de datumcodes

Voor een aantal bedrijven is het belangrijk om datumcodes richting productie te sturen voor gebruik op palletstickers en verpakkingen. Vaak worden deze datumcodes via vooraf gedefinieerde templates in Excel ingevuld of per order aangeleverd door de klant, waarbij erg nauwkeurig gewerkt moet worden zodat er geen fouten insluipen. GreenCommerce heeft de ‘Datumcode templates-module’ ontwikkeld om deze datumcodes direct vanuit GreenCommerce te kunnen genereren en foutieve Excellijsten te elimineren in het proces.

Vooraf gedefinieerde templates
De datumcode templates kunnen worden gevonden onder stamgegevens. Aangezien de opbouw van de datumcodes vaak een vaste formule per klant volgt, kan dit automatisch verwerkt worden. De templates kunnen vooraf als standaard per klant ingevuld en opgeslagen worden. De templates komen daarna terecht in het overzicht, zodat ze voor een volgende keer makkelijk te bereiken zijn. Daarnaast is het belangrijk dat de datumcodes makkelijk achteraf aan te passen zijn in de orderregel.

Format
Het format van de datumcode kan verschillen per klant, periode en/of artikel. Vandaar dat het mogelijk is om in de templates te kiezen uit verschillende formats, zoals geschreven of numerieke datumcodes. De gebruiker kan gebruik maken van de invulhulp door in de dropdownlist een gewenst format te kiezen en deze daarna toe te voegen. Het systeem genereert dan automatisch het gewenste format.

Taal
Voor een aantal bedrijven is het belangrijk om de datumcodes in de taal van de klant te kunnen drukken. In GreenCommerce is het mogelijk om verschillende talen toe te voegen aan de datumcode templates. Wanneer de desbetreffende taal is toegevoegd aan de datumcode templates, kan deze als standaard worden opgevraagd en automatisch worden vertaald.

Kopiëren en verplaatsen van verkooporders en verkooporderregels
Bij het kopiëren en verplaatsen van verkooporders en verkooporderregels is er een optie in de formulieren om de datumcode wel of niet opnieuw in te stellen. Wanneer de optie is aangevinkt, zal te allen tijde de huidige datumcode gewist worden voordat er gekeken wordt of er op basis van relatie of artikel een nieuwe datum gegenereerd kan worden. Wanneer deze niet is aangevinkt zal de huidige datumcode in de verkooporderregel(s) hetzelfde blijven.

Wil je meer weten? Neem dan contact op om samen uit te vinden wat we hier voor jouw bedrijf in kunnen betekenen.

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord