Dijco - GreenCommerce.NET

Dijco

Koppeling AGF bedrijven en Dijco (via Transportal)

Internationaal Transportbedrijf Dijco B.V. is specialist in het geconditioneerd vervoeren van groenten, fruit en paddenstoelen door heel Europa. Het accent ligt hierbij op de Benelux, Duitsland, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Er wordt voor uiteenlopende opdrachtgevers in de transportsector vervoerd, waarbij crossdocken via een eigen locatie tot de mogelijkheden behoort. Binnen Nederland heeft Dijco een landelijk dekkend netwerk, dit omvat het vervoer tussen distributiecentra, klanten en telers.
De Transportal-koppeling van GreenCommerce verbetert de samenwerking tussen Dijco en andere spelers in de keten door op een eenvoudige manier informatie met elkaar te delen.

Voordelen Transportal:

  • Als AGF-bedrijf krijg je eenvoudig een up-to-date overzicht in de voor jou geplande transportopdrachten.
  • Transporteurs zoals Dijco kunnen de services van de Transportal gebruiken om transportopdrachten in hun eigen systeem te importeren. Handmatig invoeren van opdrachten wordt hierdoor overbodig.
  • Als AGF bedrijf plaats je de opdracht elektronisch bij de transporteur van jouw keuze, dit voorkomt veel telefoon en/of mailverkeer.

Wil je meer informatie over de transportmogelijkheden van Dijco?
Neem dan contact op via M.vanbergen@dijco.nl, 06-51222022 of kijk op https://www.dijco.nl/

Kijk hier voor informatie over het Transportal pakket.

Martijn van Andel

Meer uit je processen halen?

Ik help je graag verder!

Neem contact op

GreenCommerce maakt gebruik van analytische cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren, om uw voorkeuren te onthouden en om informatie te kunnen geven waardoor de website kan worden verbeterd.


Door op akkoord te klikken, geeft u toestemming om Cookies te gebruiken.

 Klik hier 

voor meer informatie.

Ja, ik ga akkoord