ELMO - Easy Logistic Mobile Operator

donderdag 2 november

Let op, deze demo is bijna vol, na het aanmelden kan het zijn dat u gebeld wordt voor een deelname op een andere datum. 

Je kent ze wel: papieren picklijsten, todo-lijstjes, oud uitziende scanners,... en ga zo maar door. Voor ons aanleiding om de tekentafels op te zoeken en de processen binnen een warehouse tegen het licht te houden.

Graag laten we je kennis maken met ELMO: jouw tool waarmee je in een warehouse op een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier jouw taken en opdrachten kunt afhandelen. Weg met de papieren picklijsten, maar gewoon met je eigen mobiele device aan de slag. 

ELMO?
ELMO staat voor 'Easy Logistic Mobile Operator' en is beschikbaar als web-app voor gebruikers van GreenCommerce. Door de gebruikte technieken voelt de web-app aan als native en kun je o.a. de app aan homescreens toevoegen en zelfs push-berichten ontvangen. Meerdere locaties, meerdere gebruikers, meerdere devices? Geen probleem, ELMO is overal beschikbaar en is responsive, zodat de applicatie zich aanpast aan jouw device (desktop, tablet of mobiel).

Doelgroep
ELMO is in eerste instantie bedoeld voor bedrijven die gebruik maken van warehouses om het logistieke proces af te handelen. De aandacht is vooral uitgegaan naar de processen rondom het picken voor orders en opdrachten. Eenvoudige werkvoorraden voor orderpickers en duidelijk inzicht (en push-berichten) in wijzigingen in picklijsten maken het werk voor de pickers een stuk overzichtelijker! 

Verder zijn de processen van het opbouwen van mixpallets en het maken van deelpallets tegen het licht gehouden en in de tool verwerkt. Informatie over producten en partijen op pallets is snel beschikbaar en zorgt ervoor dat medewerkers in de loods de juiste informatie voorzieningen hebben. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf je dan in! 

Datum
2 november 2017

Let op, deze demo is bijna vol, na het aanmelden kan het zijn dat u gebeld wordt voor een deelname op een andere datum.

Locatie
JEM-id - Grote Waard 80 te Honselersdijk

Kosten
Gratis

Begin- en eindtijd
We starten om 15.00 uur en streven ernaar om rond 17.00 uur te eindigen. 

Inschrijving
Graag zien we je inschrijving tegemoet via onderstaand formulier, of neem even contact met ons op mocht je op zoek zijn naar meer informatie.