Demo Power BI

donderdag 26 oktober

Data begint een steeds belangrijkere rol te spelen in veel organisaties. Geregeld krijgen we vragen rondom uitgebreide rapportages, management informatie en vergelijkingsrapportages over de afgelopen jaren. Om in te spelen op deze vragen is er onderzoek verricht naar het gebruik van 'Power BI' als tool om op een eenvoudigere manier deze data te kunnen analyseren. 

Doelgroep

Het gebruik van data om zowel bedrijfsresultaten te analyseren als om te kunnen bijsturen op korte termijn wordt steeds belangrijker. Zowel vanuit een commercieel perspectief als vanuit een financieel perspectief is grip op de business één van de belangrijkste aandachtspunten. Via een tool als Power BI is het eenvoudig om data te visualiseren en zo dashboards te (laten) maken die de belangrijke KPI's voor jouw bedrijf kunnen tonen.

Vanuit GreenCommerce wordt zowel de commerciële (orders) als financiële (facturen) data in detail beschikbaar gesteld, zodat deze als bron kan worden gebruikt voor rapportages. Tegelijkertijd zijn de eerste dashboards ontwikkeld die onderwerp van de demonstratie zullen zijn. 

Ben jij commercieel of financieel ingesteld en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Schrijf je dan in! 

Datum

26 oktober 2017

Locatie

JEM-id - Grote Waard 80 te Honselersdijk

Kosten

Gratis

Begin- en eindtijd

We starten om 15.00 uur en streven ernaar om rond 17.00 uur te eindigen.

Inschrijving

Graag zien we je inschrijving tegemoet via onderstaand formulier, of neem even contact met ons op mocht je op zoek zijn naar meer informatie.